IMOG - 0800 99 827 - info@imog.be
Nieuws

Ophaalkalenders 2023

22-01-2023

De eerste kalenders worden deze week in de brievenbussen verwacht. Goed nieuws voor de mensen van Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Spiere-Helkijn, Wielsbeke en Zwevegem: de ophaalkalenders vallen vanaf vandaag bij jullie in de bus! De postbode brengt ze deze week (van 23 tot 27 januari) naar alle inwoners van deze gemeentes. De inwoners van Kruisem hadden de kalender al gekregen in de laatste week van december 2022.

De kalenders voor Kortrijk, Kuurne, Harelbeke en Waregem worden op dit eigenste moment opnieuw opgemaakt en gedrukt. We hopen van deze nog voor maart bij jullie in de brievenbus te krijgen.

Om de juiste informatie te garanderen werden de gedrukte ophaalkalenders voor 2023 ingehouden en werden die niet verstuurd zoals voorzien tegen eind dit jaar.

De info en ophaaldagen worden actueel gehouden op de Recycle app en een digitale kalender wordt op de websites van de verschillende gemeenten en steden geplaatst.

Ook hier kunt u uw kalender terugvinden voor de eerste drie maanden van 2023 in pdf-formaat.

Opgelet: de kalender voor Kortrijk beslaat het  volledige jaar en bestaat uit twee delen. Controleer of je beide hebt gedownload.