IMOG - 0800 99 827 - info@imog.be
Nieuws

Recyclageparken terug open vanaf 7 april, maar...

03-04-2020

Op dinsdag 7 april gaan onze recyclageparken terug open. Voor ieders veiligheid en gezondheid gebeurt dit wel op een gecontroleerde manier. Breng enkel het hoogstnodige. Stel je bezoek aan het recyclagepark uit als dat kan.

ALGEMENE REGELS

·      Beperkt aantal bezoekers die gelijktijdig op het recyclagepark aan het lossen zijn. Blijf tijdens het wachten in de wagen zitten.

·      Kom je met de fiets of te voet, schuif dan gewoon aan in de wachtrij.

·      Is de wachtrij langer dan de openingstijd? Kom dan later even terug.

·      Elk bezoek is beperkt tot 15 minuten. Sorteer je afval dus goed op voorhand!

HYGIËNE

·      Breng je eigen handgel mee. Indien dit niet mogelijk is, was je handen thuis voor je vertrekt en als je thuiskomt.

·      Hou afstand (minstens 1,5 meter) van de parkwachters en andere bezoekers.

·      Kom ALLEEN,  maak er geen familie-uitstap van. De parkwachters en andere medewerkers mogen niet helpen bij het uitladen en wegbrengen van afval naar de containers en inzamelrecipiënten.

·      Enkel elektronische betaling, geen cash geld.

·      De verkoop van producten op de recyclageparken is terug mogelijk : compost, potgrond, snippers … Ook de puinzak en groenzak zijn te koop in de specifieke recyclageparken … (zonder de verkoop van onze bigbags voor de huis-aan-huisinzameling van asbestcement) mits elektronische betaling: meer info op  https://www.imog.be/diensten-en-educatie/voor-gezinnen/

WAT KAN NIET

·      Geen aanvoer van asbestcement. Alle beschermingsmiddelen hiervoor zijn aan de medische sector geschonken.

Sommige gemeenten hebben  aangepaste maatregelen of werken met een reservatiesysteem. (Avelgem, Kortrijk, Kuurne, Zwevegem) 

Raadpleeg hiervoor steeds de website van de gemeente en http://www.imog.be/<//a>/corona