IMOG - 0800 99 827 - info@imog.be
Nieuws

4 Zaterdagen - 4 workshops

01-10-2019

Babyspulletjes maken/pimpen. Meubeltjes pimpen en opfrissen. Dekkend schilderen. Kleuren en vernissen van meubeltjes.

26/10 Babyspulletjes maken/pimpen i.s.m. Mic Mac Minuscule:


Met oude stofjes en houten ringen maken we een hippe bijtring. Mooi, praktisch en duurzaam. Saaie rompertjes blazen we nieuw leven in met flockfolie. Een leuk figuurtje of de naam van je kindje geeft de romper een heel andere look.


23/11 Meubeltjes pimpen en opfrissen i.s.m. Colora Kortrijk

Colora komt uitleg geven over de verschillende manieren voor het afwerken van jouw meubel. Oliën, beitsen of dekkend schilderen. We leren je stap voor stap hoe je hiervoor best te werk gaat en geven inspiratie zodat je zelf aan de slag kunt. We geven ook verf- en decotips op kleinmeubelen, kaders en spiegels thema Kerstmis. Breng zelf een meubeltje mee of shop er ter plaatse ééntje in de kringloopwinkel.

28/12 Dekkend schilderen i.s.m. Colora Kuurne

We tonen je stap voor stap hoe je best te werk gaat voor het dekkend schilderen van jouw meubel. Welke primer en verf gebruik je in welke omstandigheden? We geven extra tips en inspiratie om er een leuk eindresultaat van te maken. Breng zelf een meubeltje mee of shop er ter plaatse ééntje in de kringloopwinkel.

Deze workshops gaan door in de Kringloopwinkel Kortrijk - Inschrijven via info@dekringloopwinkel.be, €10 per persoon.

Deze workshops kaderen in het project UrbanRec (www.imog.be/imog/internationale-samenwerking/urbanrec)

 

Reeds voorbij : 5/10 : Kleuren en vernissen van meubeltjes i.s.m. Colora Kuurne:


We geven uitleg over de verschillende manieren voor het transparant afwerken van jouw meubel. Wanneer en hoe gebruik je olie, vernis, boenwas en kalkwas? We tonen je stap voor stap hoe je hiervoor best te werk gaat en geven inspiratie zodat je zelf aan de slag kunt. Breng zelf een meubeltje mee of shop er ter plaatse ééntje in de kringloopwinkel.