IMOG - 0800 99 827 - info@imog.be
Slot aanvragen

Een slot op je diftar container is niet echt nodig, maar wil je toch eentje aanvragen, dan kan dit enkel telefonisch via het gratis nummer 0800 90 270.

Het slot kan met een sleutel worden gesloten door de bewoner. Bij lediging wordt het slot door het kantelen van de container door het optreksysteem automatisch geopend.

Zo ga je te werk:

  1. Stort 30 EUR op het Imog-rekeningnummer BE42 0910 0064 2754 voor 8 december met vermelding van ‘adres - slot voor diftarbak’
  2. Bij aanvraag en betaling voor 8 december, wordt de container geleverd met slot – komt de aanvraag en betaling van het slot na levering container binnen dan wordt afspraak gemaakt voor plaatsing slot met inwoner.

Het slot voor een 120l of 240l bak is hetzelfde type, maar is gelinkt aan jouw persoonlijke container.

Bij verhuis moet je een nieuwe container met een nieuw slot aanvragen op je nieuw adres. Een slot blijft altijd bij dezelfde container. Je kan nooit je oude slotcontainer meenemen naar het nieuwe adres!

De slotcontainer op oud adres wordt gerecupereerd en terug in stock geplaatst. Op het nieuw adres wordt een nieuwe slotcontainer geplaatst. Vermits je eerder al betaalde voor een slot, hoef je dit niet opnieuw te betalen bij een verhuis.