IMOG - 0800 99 827 - info@imog.be
Cursus compost

Ben je ook gebeten door het compostvirus en wens je te starten met het thuis verwerken van keuken- en tuinafval? Of heb je reeds een compostvat, maar nog veel vragen? Volg dan de compostcursus! Met enkele goede tips raak je al een heel eind op weg en bespaar je veel op je afvalfactuur. Elk voorjaar organiseert Imog gratis compostcursussen. Je wordt – tijdens drie sessies op verschillende dagen – ondergedompeld in het wereldje van het thuiscomposteren.

De driedelige infosessie vindt plaats bij Imog in Harelbeke en dat telkens van 19u-22u:

  • Hou de website en de afvalkrant in de gaten voor de nieuwe cursussen

Tijdens de eerste theoretische sessie richten we ons op de basisregels van het composteren. Tijdens de tweede les bezoeken we een bioboerderij en de laatste les wordt praktijkgewijs afgesloten. De data van de nieuwe compostcursus verschijnen steevast in de Afvalkrant, maar van zodra die bekend zijn ook hier op de webstek van Imog. Snel reageren is dan de boodschap, want het aantal deelnemers is beperkt tot 15 personen per cursus.

Heb je interesse en wil je je plaatsje al reserveren of als eerste op de hoogte blijven van de cursus? Mail, bel of schrijf naar: Imog, Kortrijksesteenweg 264, 8530, info@imog.be. Vermeld hierbij zeker je interesse voor de cursus en je contactgegevens (postadres en telefoonnummer).

Compostmeesters staan paraat

Heb je nog vragen of problemen om zelf thuis te composteren? Vraag gratis advies aan een compostmeester. Zij volgden een uitgebreide cursus en zijn echte specialisten in het thuiscomposteren. Ze helpen je dan ook met raad en daad op weg.

Voor de dichtstbijzijnde compostmeester, mail naar info@imog.be. Wij sturen je dan een beknopte lijst met adressen terug.