IMOG - 0800 99 827 - info@imog.be
Cursus compost

Schrijf je in voor de compostcursus in mei

Ben je ook gebeten door het compostvirus en wens je te starten met het thuis verwerken van keuken- en tuinafval? Of heb je reeds een compostvat, maar nog veel vragen? Volg dan de compostcursus! Met enkele goede tips raak je al een heel eind op weg en bespaar je veel op je afvalfactuur. Elk voorjaar organiseert Imog gratis compostcursussen. Je wordt – tijdens drie sessies op verschillende dagen – ondergedompeld in het wereldje van het thuiscomposteren.

De driedelige infosessie vindt plaats bij Imog in Harelbeke (Kortrijksesteenweg 264) telkens van 19u-22u:

  • sessie 1 : dinsdag 7 mei 2019
  • sessie2 : dinsdag 14 mei 2019
  • sessie 3 : dinsdag 21 mei 2019

Tijdens de theoretische sessies 1 + 2 richten we ons op de basisregels van het composteren in theorie en praktijk. Tijdens de derde les bezoeken we een bioboerderij om een kringlooptuin in werking te ontdekken.

Heb je interesse en wil je je plaatsje al reserveren? Stuur een mail naar communicatie@imog.be. Vermeld hierbij je naam en contactgegevens (postadres en telefoonnummer).

Compostmeesters staan paraat

Heb je nog vragen of problemen om zelf thuis te composteren? Vraag gratis advies aan een compostmeester. Zij volgden een uitgebreide cursus en zijn echte specialisten in het thuiscomposteren. Ze helpen je dan ook met raad en daad op weg.

Voor de dichtstbijzijnde compostmeester, mail naar communicatie@imog.be.