IMOG - 0800 99 827 - info@imog.be
Zwerfvuilmateriaal

In het voorjaar tijdens 'Let's do it in de vuilbak in je buurt" steken heel wat noeste scholen en verenigingen de handen uit de mouwen en maken komaf met de tonnen zwerfvuil dat in bermen en grachten slingert. Om een goede werking van de acties te garanderen, voorziet Imog in ondersteunend materiaal. Uiteraard kan je dit ook het hele schooljaar door aanvragen.

Tijdens de grote opkuisacties zamelen honderden vrijwillige zwerfvuilopruilmers kilo's brandbaar afval en PMD in. Toch wel verwonderlijk, want veel van het ingezamelde zwerfvuil is afval dat de inwoners kwijt kunnen op het gratis gedeelte van het containerpark. Maar verder vissen scholen en vereningen ook zetels, autobanden tot zelfs lammetjes uit bermen en grachten.

Deze zwerfvuilophalers helpen we graag een extra handje. Imog voorziet ondersteunend materiaal zoals fluohesjes, prikstokken, zakken, containers, sorteerregels, emmers en opvallende bordjes waarop het zwerfvuillogo prijkt. De zwerfvuilophalers kunnen verder ook rekenen op de gratis verwerking van het ingezamelde afval.

Heb je interesse om samen met je leerlingen op school of vrienden aan deze zwerfvuilactie deel te nemen? Surf dan als de bliksem naar www.letsdoitindevuilbak.be, registreer je en claim een stuk grond dat jij proper wil houden.