IMOG - 0800 99 827 - info@imog.be
Afvalrecipiënten

Imog wil de selectieve inzameling in scholen eenvoudig maken door het ter beschikking stellen van een aantal recipiënten. Compostvaten kunnen aangekocht worden aan democratische prijzen en in samenwerking met Fost Plus worden oplossingen aangeboden voor het inzamelen van PMD en papier en karton.

Compostvaten en bakken

Wil je als school graag een compostvat opstarten, informeer dan eerst even bij Imog. Een compostmeester van je stad of gemeente kan je misschien op weg helpen. Hou er rekening mee dat je voldoende afwisselt in bruin (droog) en groen (nat) materiaal. Je compostvat enkel vullen met bananeschillen en klokhuizen is dus geen goed idee.

Kostprijs? €33 voor een compostvat, €101 voor een compostbak, €6 voor een beluchtingsstok

Papierkorven

Papier in de klas wordt makkelijk verzameld met deze leuke blitse papierkorf. Elke school heeft recht op 1 gratis korf per klaslokaal.

Kostprijs? Gratis 1 per klaslokaal en 0,02 x aantal leerlingen. Bijkomende papierkorven zijn steeds tegen bestaling van €8/ stuk (incl. BTW) te verkrijgen aan de receptie van Imog Harelbeke.

PMD-containers 120 L

De PMD-rolcontainers kunnen makkelijk op de speelplaats worden geplaatst. Er zijn bijhorende PMD-zakken voor scholen verkrijgbaar. Elke school krijgt 1 gratis container per 50 leerlingen.

Kostprijs? Gratis container per 50 leerlingen en 0,02 x aantal leerlingen. Bijkomende PMD-rolcontainers zijn te verkrijgen aan €67,8/ stuk (incl. BTW) aan de receptie van Imog Harelbeke.

1100 L-containers voor PMD

Deze grote containers kunnen door elke school gratis worden aangevraagd. De achterliggende bedoeling van deze grootse PMD-rolcontainers is bedoeld om het afval hygiënisch te stockeren en te transporteren naar het ophaalpunt.

Opgelet! Het PMD-materiaal dient nog steeds in zakken (60 of 120L) te worden aangeboden voor ophaling. Het is namelijk voor de duo-ophaalwagen technisch niet mogelijk om deze grote containers voor PMD op te trekken.

Kostprijs? Elke school met minder dan 800 leerlingen ontvangen gratis 1 container. Scholen met meer dan 800 leerlingen hebben recht op 2 gratis containers. Extra containers zijn te verkrijgen aan €268/ stuk (incl. BTW).

Deze containers worden door onze diensten wel gratis aan het schooladres afgeleverd.

1100 L - containers voor P&K

Deze grote containers voor P&K worden aan elke school tegen de helft van de prijs aangeboden. Hiermee kan je niet alleen gemakkelijk papier en karton verzamelen. De container kan ook langs de kant van de weg worden geplaatst voor ophaling door de vrachtwagens.

Kostprijs?

Scholen hebben recht op een P&K-container tegen 50% van de prijs; €134/ stuk (incl. BTW). Extra containers kunnen aangevraagd worden aan €268/ stuk (incl. BTW).

Deze containers worden door onze diensten gratis aan het schooladres afgeleverd.

Vul bijgevoegde inlichtingenfiche in en stuur ze ons terug. Wij behandelen je aanvraag zo snel mogelijk en verwittigen wanneer het materiaal klaar staat.

Aanvraagformulier P&K container