IMOG - 0800 99 827 - info@imog.be
Compostvat

42% van de inhoud van een huisvuilzak bestaat uit keuken- en tuinafval, materiaal dat nog kan worden gecomposteerd. Reken zelf maar eens uit hoeveel geld je dat dit jaar zal opleveren!

Bovendien bekom je door compostering van keuken- en tuinafval een humushoudend product, dat een grote rijkdom betekent in de tuin.

Je eigen compostvat!

Ruim 19.000 gezinnen uit onze regio beschikken reeds over een compostvat. Imog wil de verdere verspreiding extra ondersteunen door het compostvat aan een wel heel gunstig tarief aan te bieden.

Prijs

Een compostvat met handige infobrochure kost €33.

Voor een goede compostering is een regelmatige beluchting nodig. Hiervoor zijn beluchtingsstokken verkrijgbaar aan €6. Het compostvat en -stok kan je aankopen op de intergemeentelijke recyclageparken van Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kruishoutem, Waregem, Wielsbeke en Zwevegem. Wil je graag  thuislevering wordt er €12,10 extra aangerekend. Gebruik hiervoor de bestelmodule. Thuislevering gebeurt enkel in de gemeenten van de Imog-regio: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kruisem, Kuurne, Spiere-Helkijn, Waregem, Wielsbeke en Zwevegem.

Klik hier voor meer achtergrondinformatie over thuiscomposteren.

Klik hier voor een gebruikershandleiding van het compostvat.