IMOG - 0800 99 827 - info@imog.be
Puinzak

Verbouwen of renoveren? Geen probleem voor handige Harry's. Die kunnen met kleinere hoeveelheden bouw- en sloopafval bij Imog terecht voor een puinzak waarin je tot 1500 kg puin kan verzamelen.

Werkwijze

  1. Je haalt je bigbag puinzak voor de prijs van €274, all in. De puinzak is verkrijgbaar op de intergemeentelijke recyclageparken van Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kruisem, Waregem, Wielsbeke en Zwevegem.
  2. Je plaatst de afvalzak zo dicht mogelijk bij de weg zodat wij hem gemakkelijk kunnen oppikken met de hijskraan, het bereik hiervan is ongeveer 3 meter.
  3. Je vult je puinzak met bouwafval: steen, puin, beton en gips. Geen giftige stoffen en chemicaliën zoals kitten, lijm, verf, asfalt of asbest.
  4. Is de zak vol? Bel onze gratis infolijn T 0800 99 827 en binnen afzienbare tijd halen wij de zak af.

Opgelet

Voor het zwerfvuil naast de zakken zijn wij niet verantwoordelijk, noch voor het vuil dat er volgens de voorschriften niet mag inzitten.

De dienstverlening van de puinzak is enkel geldig voor de inwoners van de Imog-regio: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kruisem, Kuurne, Spiere-Helkijn, Waregem, Wielsbeke en Zwevegem.