IMOG - 0800 99 827 - info@imog.be
Grof vuil op afroep

Grof vuil op afroep

Een oude kachel, tafel of een grote staande lamp die beschadigd zijn? Maak een afspraak bij Imog en die haalt tegen betaling elke eerste dinsdag van de maand het grof vuil op.

Wat kan?

Afvalstoffen die te groot of te zwaar zijn om in de restafvalzak te stoppen en niet meer geschikt zijn voor hergebruik of recyclage. Meubelstukken, vloerbekleding, matrassen en plastieken buizen zijn hier enkele voorbeelden van.

Wat kan niet?

Huisvuil dat wel in de gewone vuilzak kan of selectief aan huis wordt ingezameld (P&K of groenafval).

Hoe bied je aan?

Het grof huisvuil kan je zelf tegen betaling naar het recyclagepark brengen. Heb je geen passend vervoer, dan kan je tegen betaling het grof huisvuil laten ophalen. De transportkost bedraagt €12 (vooraf te betalen), na de ophaling wordt er afgerekend aan €0,20 per ingezamelde kilo. 

De ophaling wordt elke eerste week van de maand georganiseerd. De aanvraag hiervoor kan van dinsdag tot vrijdag via het gratis nummer 0800 99 827. De exacte datum wordt u na reservatie bevestigd.

Merk op

De dienstverlening van het grof vuil is enkel geldig voor de inwoners van de Imog-gemeenten: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kruisem, Kuurne, Spiere-Helkijn, Waregem, Wielsbeke en Zwevegem.

Vraag de ophaalservice aan via de grofvuil app

Je hebt een oude zetel, tapijt, matras of andere grote stukken staan in je huis en je wilt ze kwijt? Met deze app kom je te weten wat je ermee kan doen om ze te laten hergebruiken of om ze te recycleren.

De app vind je onder de naam URBANREC via Google Play (Android) en in de App Store (iOS).