IMOG - 0800 99 827 - info@imog.be
Grof vuil op afroep

Grof vuil op afroep

Een oude kachel, tafel of een grote staande lamp die beschadigd zijn? Maak een afspraak bij Imog en die haalt tegen betaling elke eerste dinsdag van de maand het grof vuil op.

Wat kan?

Afvalstoffen die te groot of te zwaar zijn om in de restafvalzak te stoppen en niet meer geschikt zijn voor hergebruik of recyclage. Meubelstukken, vloerbekleding, matrassen en plastieken buizen zijn hier enkele voorbeelden van.

Wat kan niet?

Huisvuil dat wel in de gewone vuilzak kan of selectief aan huis wordt ingezameld (P&K of groenafval).

Hoe bied je aan?

Het grof huisvuil kan je zelf tegen betaling naar het containerpark brengen. Met de bijkomende Imog-service kan je iedere eerste dinsdag van de maand tegen betaling het grof huisvuil laten ophalen. Deze service kost € 12 (op voorhand te betalen) + € 0,20/ opgehaalde kilo.

De eindafrekening volgt na het ophalen en verwerken van het grof vuil.

Inschrijven hiervoor kan tot de donderdagmiddag voor de ophaling en dat telefonisch bij Imog, T 0800 99 827.

Merk op

De dienstverlening van het grof vuil is enkel geldig voor de inwoners van de Imog-gemeenten: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kruisem, Kuurne, Spiere-Helkijn, Waregem, Wielsbeke en Zwevegem.

Vraag de ophaalservice aan via de grofvuil app

Je hebt een oude zetel, tapijt, matras of andere grote stukken staan in je huis en je wilt ze kwijt? Met deze app kom je te weten wat je ermee kan doen om ze te laten hergebruiken of om ze te recycleren.

De app vind je onder de naam URBANREC via Google Play (Android) en in de App Store (iOS).