IMOG - 0800 99 827 - info@imog.be
Asbestcement op afroep

Asbestcement op afroep

Afbraakwerken met asbestcement en lukt het niet om dat naar het containerpark te transporteren? Neem dan contact op met Imog, die voor een gunstig tarief het asbestcement bij je thuis komt ophalen.

Werkwijze en prijs

  1. Je betaalt vooraf een ophaalkost van €41 en je haalt je asbestcementzak bij Imog. Afhankelijk van de grootte van de zak betaal je hiervoor €16, €31 of €44.
  2. Zodra je het asbestcement in de verpakking kan aanbieden, kan een afspraak voor ophaling worden gemaakt, telefonisch op T 0800 99 827.
  3. Op basis van het aangeboden gewicht wordt er nadien globaal afgerekend aan €151,3 per ton.

Merk op

Voor het zwerfvuil naast de zakken zijn wij niet verantwoordelijk, noch voor het vuil dat er volgens de voorschriften niet mag inzitten.

De dienstverlening van de puinzak is enkel geldig voor de inwoners van de Imog-gemeentes: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kruishoutem, Kuurne, Spiere-Helkijn, Waregem, Wielsbeke en Zwevegem.

Asbestcement mag niet gebroken worden, de vezels zijn immers schadelijk voor de longen. Bescherm jezelf bij het slopen door een masker, stofbril, handschoenen en aangepaste kledij te dragen. Bekijk hier hoe je jezelf kan beschermen.