IMOG - 0800 99 827 - info@imog.be
Afvaleilanden

Ook op fuiven, feesten en evenementen kan er perfect worden gesorteerd. Met hetzelfde gemak, doe je het namelijk in de juiste bak. Bij Imog kan je  een afvaleiland huren. 

Een afvaleilandencontainer

Een afvaleilandencontainer is een grote container waar maar liefst 28 losse rolcontainers van 180 liter voor diverse fracties (PMD, restafval, P&K, glas en bekers) in passen. Zo kan elke organisator zelf mini-afvaleilandjes opstellen.

Praktisch

Een afvaleilandencontainer kan je reserveren via info@imog.be of T 0800 99 827 en dit minstens 2 weken op voorhand. Een last minute aanvraag voor in dezelfde week kan vanuit logistieke organisatie spijtig genoeg niet meer en we zullen dit ook strikt uitvoeren.

Gelieve steeds volgende zaken te vermelden:

 • Naam vereniging
 • Soort evenement + verwacht aantal bezoekers
 • Datum levering
 • Datum ophaling
 • Exact omschreven locatie
 • Contactpersoon + telefoonnummer (gsm)
 • Facturatie-adres

Als je aanvraag is ingepland, dan sturen we je nog een schriftelijke bevestiging toe.

Reserveer wel tijdig, want in de zomermaanden zijn de containers gegeerd en onze voorraad is helaas niet onuitputtelijk.

Levering?

De containers worden door onze diensten van maandag tot zaterdag, na concrete afspraak, geplaatst. Na de feesten halen we de containers terug voor je op. Als dat niet gemakkelijk is.  

En om het nog vlotter te laten verlopen, rekenen we ook op jouw hulp!

 1. Geef een correcte, duidelijke en uitgebreide uitleg door waar de containers exact mogen geleverd worden. Hou er wel rekening mee dat onze vrachtwagens de container enkel op een verharde ondergrond plaatsen. De locatie is uiteraard ook bereikbaar via een verharde weg die geschikt is om het gewicht van de vrachtwagen(s) te dragen.
 2. Een telefoonnummer van een contactpersoon ter plaatse is noodzakelijk. Er wordt ook verwacht dat deze contactpersoon bij zowel de levering als het ophalen ter plaatse is.
 3. De containers worden op dezelfde plaats terug opgehaald. Onze diensten verwachten hierbij dat:
 • alle containers terug verzameld zijn in de grote groene container.
 • alle afval in de rolcontainers is geplaatst. Afval dat naast de rolcontainers ligt wordt niet meegenomen.  

Kostprijs?

De afvaleilandencontainer met een assortiment van 28 losse rolcontainers kost €91. Je kan voor die prijs ook 20 losse rolcontainers huren met minimaal 2 verschillende fracties.

De prijs (incl. BTW) omvat alle kosten voor levering, huur, ophaling en verwerking van het afval.