IMOG - 0800 99 827 - info@imog.be
Groenzak

Zie je het gras niet meer tussen de bomen, je tuin heraanleggen, de struiken snoeien of na een lange winterstop het gras afrijden? Al snel stapelt het groenafval zich op. Doe dan een beroep op de groenzak, waarbij Imog het groenafval eenmalig bij je thuis ophaalt.

Werkwijze

  1. Je haalt je groenzak bij Imog Harelbeke of Moen voor de prijs van €66, all in. Ook de intergemeentelijke recyclageparken verkopen de groenzak.
  2. Je plaatst de groenzak zo dicht mogelijk bij de weg zodat wij hem gemakkelijk kunnen oppikken met de hijskraan, het bereik hiervan is ongeveer 3 meter.
  3. Je vult je propyleenzak van 1m³ met groenafval: takken, gras, bladeren, scheersel. Geen huisvuil, groente- en fruitafval, aarde en stenen of boomwortels.
  4. Is de zak vol? Bel onze gratis infolijn T 0800 99 827 en binnen afzienbare tijd halen wij de zak bij je thuis af.

Prijs

Voor een groenzak betaal je €66, transport en verwerking van het afval inbegrepen.

Merk op

Voor het zwerfvuil naast de zakken zijn wij niet verantwoordelijk, noch voor het vuil dat er volgens de voorschriften niet mag inzitten.

De dienstverlening van de puinzak is enkel geldig voor de inwoners van de Imog-gemeentes: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kruisem, Kuurne, Spiere-Helkijn, Waregem, Wielsbeke en Zwevegem.