IMOG - 0800 99 827 - info@imog.be
Asbestcement

Asbestcement op afroep

De betoelaging waardoor we aan een gunstig tarief de ophaling van asbestcement via platenzakken  konden aanbieden heeft het maximum quota bereikt. We hebben al meer dan 450 ton asbestcement opgehaald bij particulieren.  Bedankt voor jullie massale reactie.

Vanaf nu keren we terug naar de normale tarieven.

Werkwijze en prijs

  1. haal je asbestcementzak bij Imog Harelbeke of Moen. Afhankelijk van de grootte van de zak betaal je :
    • Big bag 90cm x 90cm x 110 cm : te gebruiken voor leien: € 16
    • Big Bag 250 cm x 150 cm x 30 cm : te gebruiken voor de gewone golfplaat:  € 31
    • Big Bag 300 cm x 100 cm x 30 cm : enkel te gebruiken bij lange planken € 44.
  2. Zodra je het asbestcement in de verpakking kan aanbieden, maak je een afspraak voor ophaling op het gratis nr 0800 99 827.
  3. Je ontvangt een factuur met een vaste ophaalkost van €41. Op basis van het aangeboden gewicht wordt er bijkomend afgerekend aan €151,3 per ton.  Betalen kan per overschrijving op rekeningnummer BE61 0910 1246 3317

Merk op

Voor het zwerfvuil naast de zakken zijn wij niet verantwoordelijk, noch voor het vuil dat er volgens de voorschriften niet mag inzitten.

De dienstverlening van de asbestophaling is enkel geldig voor de inwoners van de Imog-gemeentes: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kruisem, Kuurne, Spiere-Helkijn, Waregem, Wielsbeke en Zwevegem.

Asbestcement mag niet gebroken worden, de vezels zijn immers schadelijk voor de longen. Bescherm jezelf bij het slopen door een masker, stofbril, handschoenen en aangepaste kledij te dragen. Bekijk hier hoe je jezelf kan beschermen.


Instructies voor het veilig aan- en uittrekken van veiligheidsmateriaal 


Hoe trek je je persoonlijk beschermingsmateriaal aan?  

Hoe trek je je beschermingsmateriaal veilig uit?