IMOG - 0800 99 827 - info@imog.be
Nieuws

Toon je ook van je mooie kant

18-02-2019

Doe mee aan de grote lenteschoonmaak

Steek net als de rest van Vlaanderen de handen uit de mouwen en doe tussen 16 en 31 maart mee aan een opruimactie in je buurt.

Wat kan jij doen?

Veeg voor eigen deur. Wat is er leuker dan de lente te verwelkomen met een opgeruimd huis en een nette buurt. Een nieuw begin, een verse start…we zijn er klaar voor! Samen maken we morgen mooier.

Verenigingen, groepen en burgers. Tijdens de Grote Lenteschoonmaak vragen we je om samen met vrienden, buren, collega's, je favoriete vereniging ... een heuse opruimactie te organiseren. Zo kunnen jullie je eigen straat, de omgeving van je clubhuis, het parkje in de buurt waar je kinderen spelen of de favoriete wandelweg van je trouwe huisdier onder handen nemen. Imog voorziet alvast het nodige werkmateriaal om de opruimactie vlot te laten verlopen. Het verzamelde vuil komen we op de afgesproken locatie halen.

Sluit je aan bij een bestaande opruimactie.  Contacteer ons, en wij bezorgen je de gegevens van een opruimactie in jouw buurt. Staat er in jouw gemeente nog geen opruimactie gepland? Trommel gerust zelf een groepje op en schrijf je in.

Inschrijven kan via deze link. Imog helpt je graag met opruimmateriaal zoals grijptangen, handschoenen, fluohesjes en vuilniszakken.