IMOG - 0800 99 827 - info@imog.be
Drinkbussen

Een drankautomaat op school veroorzaakt onnoemelijk veel afval per jaar. Imog wil daarom een steun bieden aan scholen die afval willen vermijden, met goedkope drinkbussen.

In een wereld van wegwerpen waar alles gemaakt is om maar 1 keer mee te gaan, kan de school een belangrijk signaal geven naar een duurzame ontwikkeling.

Wist je trouwens dat verpakkingsafval meer dan de helft van het afval van een school uitmaakt? Een verpakking maakt trouwens gemiddeld 20% uit van de prijs van een product, zodat je vaak veel betaalt voor afval dat in de vuilniszak terecht komt. De producten van aluminium voor blikjes oefenen overigens ook een schadelijk effect uit op het milieu.

De voordelen van een drinkbus zijn eenvoudig. Drank kan zo gemakkelijk van thuis worden meegebracht. Een drinkbus is ideaal voor uitstappen, schoolreizen en picknicks. En bovendien betekent het een belangrijke besparing op het afvalvolume.

De drinkbussen zijn leverbaar tot einde stock. Indien de vraag groter is dan de voorraad, dan plaatst Imog een bijkomende bestelling. De administratieve weg zorgt dan wel voor een levertermijn van 9 maanden. Er snel bijzijn is dus de boodschap!

Kostprijs? Een drinkbus kost € 0,49/ stuk.